Escape from Reality

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ani štipku navyše

Dnes sú vzťahy tak neskutočne krehké. Nemôžeš mať žiadnu istotu, že keď bude najhoršie, tak tu bude nezištne pre Teba. Nemôžeš. Dnes muži nebojujú, dnes stačí mužovi trochu v niečom oponovať a zdupká.
Sme krehká generácia so žiadnymi istotami a to nie len finančnými, či profesijnými, ale najmä citovými. Veď my dvaja keď sme od seba čo i len dva týždne tak si nemáme pomaly čo povedať. Sme nervózni, znudení z ďalšieho nutného telefonátu.

Siete. Áno, siete sú jedným z dôvodov ak nie najpodstatnejším. Cez sieť sa nehanbíš sprosto a lacne napísať ahoj, poslať smajlíka alebo napísať to, čo by si nikdy nepovedal. Nie... nie.. nie... a odozva prichádza ZAKAŽDÝM! Zakaždým...a zamotávame sa a zamotávame... nebyť facebooku, koho by náš život zaujímal? O koho život by sme sa zaujímali? My nie len že sme krehká ale aj stratená generácia... v dnešnej dobe úprimnosť nejestvuje, každý kope iba sám za seba a je iba s ľuďmi, ktorých môže nejakým pre seba výhodným spôsobom využiť. Pokiaľ nedávajú, neprídem, neohlásim sa, nezavolám,... sme vypočítaví a pri tom tak veľmi túžiaci po láske ako z rozprávky. Egoisti, sebci a naivní amatéri.

Všetci chceme všetko ale nedáme nikomu ani štipku navyše.

The stuff of everything | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014