Escape from Reality

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sen s fragmentom minulosti

...krásnej minulosti

Dnes sa mi s tebou snívalo. Bol to zvláštny sen. Cestovali sme po svete ja, ty a tvoja terajšia priateľka. Akokoľvek som sa snažila aby si čo i len trochu oľutoval, že už nie si so mnou, ty si mal oči iba pre ňu. Ľúbiš vždy celým srdcom, pri tebe nemá človek pocit, že sa stráca. Dobre si pamatám ako nám bolo dobre. Svet s tebou bol gombička. Bol to úžasný čas. Viem, boli sme mladí, tak hrozne mladí.

Bože ako si ma mal rád! Tak strašne si ma miloval. Strašne rád si sa zabával a pre svojich priateľov by si sa rozdal. Sem-tam mi chýbaš. Alebo mi chýba kým som pri tebe bola? Nemali sme typický vzťah. Nebol extra založený na sexe a hrátkach skôr na nekonečnej dôvere, priateľstve a súdržnosti. Neviem čo je lepšie... mať radšej vzťah, kde je sex úplna topka, ale dôvera škrípe alebo ten, o ktorom som hovorila? Najradšej by som spojila tieto dve stránky dokopy ale keď sa to nedá tak čo si vybrať?

Chýba mi ten kľud a láska, ktorú som pri tebe zažívala, tá tvoja jednoduchá povaha, názory, nenútené prejavy lásky. Bolo mi s tebou naozaj dobre. Naozaj mi úprimne teraz chýbaš. Chcela by som ťa vidieť a pokecať si iba ako priatelia. Mať ťa na blízku lebo viem, že ty by si nedovolil, aby mi niekto ublížil a kvôli mne by si vstal aj o ponoci. Ľúbila som ťa a teraz by som ťa chcela ľúbiť ako kamaráta. Najlepšieho kamaráta. Možno keby nemáme vzťahy, tak by sa to dalo, avšak takto... je to pasé... verím, že možno raz sa opať tvárou v tvár stretneme a budeme si rovní.

Pamatáš ako sme sa každučký deň stretávali bez šance spolu zaspávať. Bože ako sme kade tade behávali, mali sme spoločné záujmy, radi sme sa prechádzali, boardovali, chodili na chaty, cez víkend vyvádzali po baroch.... veď nie pre nič za nič sme spolu boli tak dlho. Haha a pamatáš keď si kúpil štvrkolku ako sme bláznili hore dolu kopcami po dedine? :-D A koľkokrát nám to zdochlo uprostred lesa, kde nebolo ani živej duše a nemohli sme znovu naštartovať.... :-D

Hrozne rada spomínam na tie jedny Vianoce kedy si hrozne túžil po tej mikine s indiánom a pozerali sme ju spolu. Bola dosť vtedy na mňa drahá, ale keď ty si ju tak veľmi chcel. Akurát sme si spolu volali alebo chatovali a ja som ju medzitým objednala a týmpadom tvoje číslo zmizlo zo stránky a ty si bol nešťastný, lebo si si myslel, že zakiaľ sme polemizovali či ju kúpiť alebo nie, ju asi niekto objednal. Nikdy nezabudnem ako si sa tešil, keď si ju rozbalil na námestí pod vianočným stomčekom.

Toľko sme toho zažili... prajem ti, aby si bol šťastný, pretože si to zaslúžiš. Si dobrý človek a ďakujem ti za to, že ty si bol mojou prvou ozajstnou láskou.  Ďakujem ti za tých milión zážitkov, pohladení, objatí a bozkov. Ďakujem, že si tu pre mňa tých takmer sedem rokov bol.


The stuff of everything | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014